Sex shop cu livrare la Easybox Facebook Instagram Tel: 0759 787 829 Suport clienti: Luni - Vineri : 08:00 - 16:30

Blog



Ascunde-te in pielea altora si totusi, fii tu insuti!



post-thumb

Ascunde-te in pielea altora si totusi, fii tu insuti!

Ce altceva ar putea face sexul mai divers decat daca m-as ascunde din cand in cand in pielea altor persoane? Jocul de rol este o oportunitate picanta de a-ti experimenta dorintele despre care oricum nu pare usor sa vorbesti.

Imbraca-te in costume sexi  si surprinde-te pe tine si  partenerul tau cu cateva seri de neuitat!

Jocuri de rol

Iubirea si pasiunea sunt doua lucruri diferite, in cel mai bun caz merg mana in mana. Se intampla, insa, cel mai adesea in cazul cuplurilor care traiesc intr-o relatie de mult timp, desi exista iubire si relatia functioneaza bine, pasiunea nu mai aprinde, ci  e ca o flacara palpaitoare. Cu toate acestea, exista nenumarate modalitati de a reinvia focul dorintei trupesti din cenusa, dintre care unul este jocul de rol.

Baza jocului de rol este sa ne ascundem in pielea altcuiva, sa jucam un rol in timpul actului sexual, sa dezlantuim lanturile si trasaturile personalitatii noastre pana acum necunoscute, profund ascunse. Lucrul bun in toate acestea este ca putem deveni oricine vrem sa fim, putem face ca fanteziile noastre secrete sa devina realitate. Daca cineva nu a incercat-o niciodata merita sa incepeti cu pasi mici.

Merita ca toata lumea sa înceapa cu un personaj apropiat personalitatii tale: daca esti linistit si retinut, fii o printesa necajita, poti trece la roluri mai salbatice mai tarziu. Evident, o conditie prealabila pentru orice fel de joc sexual este sa ai incredere in celalalt, este de asemenea foarte important ca scenariul ales sa fie confortabil pentru amandoi, deoarece, in acest caz, jocul de rol ajuta la cresterea placerii sexuale, la depasirea propriilor limite. .

Personaj, scenariu si recuzita

Primul pas in jocul de rol este selectarea personajului. Este important sa alegeti un rol care sa rezoneze cu personalitatea voastra.Odata ce am gasit personajul potrivit pentru noi, continuati sa dezvoltati scenariul. Cu cat avem mai multe detalii mici, cu atat scena devine mai autentica, mai realista si cu ajutorul lor putem evita situatiile neasteptate atunci cand nu stim ce sa facem. Utilizarea costumului, accesoriilor si parfumului potrivit ajuta  foarte mult la identificarea cu personajul ales.

Reguli

Jocul de rol necesita reguli care sa ne faca sa ne simtim in siguranta. Cel mai important lucru este ca orice ar face sau spune celalalt, sa nu radem de el sau, daca spunem nu la ceva, sa o facem fara sa-l umilim sau sa-l jignim pe celalalt. Desi este doar un joc, poate deveni foarte intens in unele cazuri, aducand la suprafata  sentimente la care nici nu ne-am fi gandit.

Prin urmare, este important ca, daca cineva se simte incomod intr-o anumita situatie, sa poata opri jocul. Cel mai bine este sa fiti de acord cu partenerul dvs. cu privire la o parola pentru a incheia jocul de rol. Este important ca oricine sa poata spune nu, la orice, in orice moment.

Niste sfaturi

Prostituata si client

Inchiriati o camera de hotel si spuneti cuplului dvs. sa va intalneasca acolo. Ajungi acolo in fata persoanei iubite, imbraci niste haine provocatoare, chiar si o peruca, bei cateva inghitituri de vin, te va ajuta sa te relaxezi. Cand soseste partenerul tau, fa-i evidenta situatia, anunta-l ca porunceste în seara asta si iti vei indeplini  toate dorintele. Puteti  incepe cu, sa zicem, material murdar: anuntati-l ca trebuie sa platiti in avans pentru noapte. Pentru a va asigura ca are bani si nu termina jocul inainte chiar de a incepe, cand il informati despre locul intalnirii, spuneti-i sa imbrace costumul pe care l-ati pregatit pentru celebrul eveniment, in buzunarul caruia poate pune suma pe care o vei cere mai tarziu.

Ospatarita si invitat

Intreaba-l de  ziua  lui si lasa-l sa vorbeasca  in timp ce amesteci  bauturi si dai sfaturi. Daca esti  suficient de curajosi, sari pe masa si să efectuezi un dans salbatic si sexy pentru el. Daca vrea sa te atinga sau sa te saruta,comunica  ca nu amesteci munca cu viata privata, este garantat ca îl innebunesti . 

Artist si model

Lasa-l sa decide  ce haine sa te porti , ce sa faca cu parul tau si cum ar trebui sa arate machiajul tau, apoi da-i o camera  si lasa-l sa o puna in diferite pozuri si sa iti faca poze. Rolurile pot fi schimbate, sa fii tu fotograful si el este modelul.

Cele mai populare personaje din jocurile de rol

Menajera, Politista, Scolarita, Asistenta, Studenta, Stewardess    

       

A fi altcineva pentru cateva ore este un lucru interesant, dar este important sa ne simtim bine in pielea noastra chiar si atunci cand nu mai purtam costume.

Despre noi

Suntem un sex shop cu livrare easybox unde vei gasi ultimele tendinte din lumea erotixca si jucarii pentru adulti de cea mai buna calitate. Cu noi vei avea asigurate clipe orgasmice in dormitor iar livrarile sunt flexibile si discrete. In magazinul nostru erotic easybox poti gasi tot ce ti-ai dori, de la vibratioare si dildouri, pana la lubrifianti si lenjerie sexy.

Sex shop livrare easybox

Misiunea noastra este sa te ajutam sa ai momente pline de pasiune in dormitor. Suntem un sex shop cu livrare easybox care iti asigura discretie maxima la livrare si cele mai bune produse din domeniul erotic.

Magazin erotic easybox

Nu lasa rutina sa se instaureze in viata ta sexuala si intretine pasiunea din cuplu cumparand produse de la un magazin erotic easybox cu renume. La noi vei gasi o gama diversificata de jucarii sexuale pentru femei si barbati, preturi corecte si livrari rapide, flexibile si discrete.

Plăți securizate
Plăți securizate
Metode de plată
Metode de plată
Opțiuni de livrare
Opțiuni de livrare
anpc sol

Verificare vârstă

Vă rugăm să verificați că aveți vârsta legală pentru a vizita site-ul.

Ne pare rău, nu puteți vizita acest site

Delivery Time A line styled icon from Orion Icon Library. Helpline 24h A line styled icon from Orion Icon Library. Chats A line styled icon from Orion Icon Library. Rotate Left A line styled icon from Orion Icon Library. Giftbox A line styled icon from Orion Icon Library. Sun A line styled icon from Orion Icon Library. Paper Plane A line styled icon from Orion Icon Library.