Sex shop cu livrare la Easybox Facebook Instagram Tel: 0759 787 829 Suport clienti: Luni - Vineri : 08:00 - 16:30

Blog



Cel mai bun vibrator – fa alegerea perfecta pentru tine



post-thumb

Cel mai bun vibrator – fa alegerea perfecta pentru tine

Daca esti nou in lumea jucariilor sexuala pentru femei, ai putea dori sa incepi prin alegerea unui simplu vibrator clitoridian. Vibratorul clitoridian nu implica penetrare si este deseori mult mai atragator vizual decat un colos cu forma falica intocmai realitatii. Acest tip de vibratoare se pot gasi intr-o varietate de forme, pot fi confectionate din varii materiale si pot avea multiple functii, de la posibilitatea de reglare a intensitatii vibratiei, sau modificarea modurilor de vibratie, si pana la folosirea unei aplicatii pe smartphone pentru a controla jucaria sexuala.

Oferta de vibratoare este foarte variata, ceea ce face dificila alegerea unui astfel de prieten, mai ales in cazul in care nu ai experienta si nu stii ce anume ti se potriveste. Exista asadar vibratoare care stimuleaza o anumita zona erogena – precum punctul G sau clitorisul, sau vibratoare cu stimulare dubla, ce actioneaza asupra a doua sau mai multe zone in acelasi timp

Cum alegi asadar cel mai bun vibrator?

Zona de interes

Pentru ca exista o atat de mare varietate de vibratoare – vibratoare pentru clitoris, vibratoatre pentru punctul G, vibratoare pentru stimularea vaginului, vibratoare anale, vibratoare fluture, vibratoare massagers, vibratoare cu perle, vibratoare realiste, vibratoare cu dubla actiune, vibratoare cu tripla stimulare simultana (vagin, clitoris si anus), etc. – alegerea trebuie sa se bazeze in primul rand pe ce zona anume doreste persoana respectiva sa se focusese cu ajutorul jucariei.

Prin definitie un vibrator produce, prin vibratiile sale, placere persoanei care il utilizeaza, insa aceasta se simte in mod diferit si la intensitate diferita de la un tip de vibrator la altul.

Daca stimularea vaginala, dar si cea clitoridiana sunt in topul dorintelor, atunci sunt recomandate vibratoarele duble (cu dubla actiune). In aceasta categorie se regasesc spre exemplu vibratoarele iepuras.Acest model poate fi folosit pentru a stimula simultan cele doua zone erogene, permitand in acealsi timp si stimularea separata a acestora

Pentru stimularea anala exista mai multe tipuri de vibratoare disponibile pe piata, insa nu toate sunt perfect adecvate acestei actiuni, unele dintre ele fiind destul de periculoase daca nu sunt utilizate corect. Astfel, un vibrator anal trebuie sa aiba baza lata, pentru a se evita incidentele neplacute.

Puterea sau intensitatea vibratiilor

Pentru cineva care se afla pentru prima data in fata acestei alegeri optiunile sunt foarte variate. Alegerea trebuie sa se faca asadar pe baza experientei anterioare. Astfel, daca in timpul masturbarii sau a actului sexual prefera atingerile mai delicate, miscarile mai blande si chiar o penetrare banda, atunci vibratorul ales trebuie sa fie unul cu miscari asemanatoare, discret, cu vibratii fine sub forma de pulsatii si de dimensiuni reduse.

Exista si vibratoare cu intensitate reglabila. Acestea pot fi asadar setate pe nivele trepte de intensitate a vibratiilor, pentru a satisface nevoile de moment ale persoanei in cauza. De regula acestea sunt prevazute cu telecomanda separata sau atasata, ori prezinta la baza lor un mic sistem de reglare. In aceasta categorie pot intra, spre exemplu, un ou vibrator sau stimulator special pentru clitoris, sau chiar vibratoarele cu forma falica.

Material

Cele mai multe vibratoare ce se gasesc in aecst moment pe piata sunt confectionate din unul dintre urmatoarele trei tipuri de materiale: plastic, silicon sau gel. Cele din material palstic sau din silicon sunt ceva mai ieftine si au si avantajul ca se curata foarte usor. Daca este prima astfel de jucarie pe care o incerci, unul din aceste materiale este alegerea ideala.

Pe langa cele trei mentionate mai sus, se pot gasi si vibratoare din alte materiale, precum stilca sau otelul. Acestea sunt mult mai scumpe, insa pot fi o alegere buna pentru persoanele care vor sa incerce ceva luxos.

Tot legat de materialul din care este confectionat un vibrator bun, trebuie sa stiti ca fiecare tip de material se simte altfel la atingere si are si un aspect diferit. Prin urmare, vibratorul respectiv trebuie sa fie si atractiv pentru persoana in cauza, nu doar ieftin si util.

Metoda de incarcare

Vibratoarele sunt fie cu baterii fie cu incarcare la priza. Cele cu baterii sunt foarte simple, insa au dezavantajul ca au doar un buton de on/off si nu pot fi reglate pe mai multe intensitati. Acestea pot fi foarte bune pentru cele care au experimentat deja utilizarea unui vibrator, insa pentru incepatoare acestea pot fi destul de ciudate la prima utilizare. De aceea, pentru cele care nu au experienta, este mai bine sa aleaga un vibrator cu intensitate reglabila. Un astfel de aparat cu mai multe functii iti permite sa experimentezi si sa te joci mai mult, fara a crea disconfort.

Exista si vibratoare care pot fi conectate la priza, acestea nefiind asadar dependente de durata de viata a bateriilor sau a acumulatorului.

Nivel de zgomot

Un vibrator este un aparat electric care vibreaza si, prin urmare, produce un anumit nivel de sunet in timpul utilizarii. In functie de tipul si de marimea lui, dar si de intensitatea vibratiilor, vibratorul poate fi destul de zgomotos. Sunetul produs este un bazait de intensiatte variabila, asemanator cu cel produs de epilator, spre exemplu.

Chiar daca vei folosi acest aparat atunci cand esti singura, sunetul poate trece prin pereti sau usa si poate ajunge si la ceilalti din casa – familie, colegi de apartament – dar si la vecini. Alege asadar un aparat mai silentios daca stii ca peretii casei tale sunt subtiri.

Este bine de stiu ca, in general, cele din materiale dure sunt mai zgomotoase, iar  cele din silicon sau cauciuc sunt mai silentioase.

Forma vibratorului

Aceasta este o caracteristica de baza a unui astfel de aparat, existand o mare bogatie de modele, cu forme, culori si marimi dintre cele mai variate si mai interesante.

In functie de scopul pentru care au fost create, aceste mici jucarii aducatoare de placere au forme mai simple sau mai complexe, sunt mai mici sau mai mari, mai usor sau mai dificil de manevrat. Odata decisa dorinta pentru care achizitionezi acest aparat, poti cauta un model care sa corespunda intrutotul aceteia.

Vibratoarele clasice  semana cu un penis erect, cu testicule si vene. Pentru mai multa naturalete de cele mai multe ori sunt realizate din materiale moi, mai catifelate, mai fine, care sa creeze si tactic acea senzatie oferita de organul sexual masculin real. Daca prea mult realism strica, atunci puteti opta pentru unul in culori mai putin obisnuite, dar cu aceeasi textura.

De la acestea insa s-a evoluat mult in ultimii ani, astfel ca exista variante pentru toate tipurile de stimulare pe care o femeie si le poate dori. Astfel, este bine de stiut ca vibratoarele de forma cilindrică sunt concepute pentru penetrare, cele care sunt curbate sunt gandite pentru stimularea punctului G, iar cele rotunde pentru stimularea clitorisului.

Vibratoarele duble sunt vibratoare special create pentru a stimulara simultana atat vaginul cat si zona anala. Acest model poate fi utilizat la fel de bine si petnru a stimula in acelasi timp ambii parteneri.

Celebrele deja vibratoare iepure  sunt dedicate stimularii duble. Forma este asemanatoare unui iepuras cu o ureche indoita, de aici provenind si numele. Vibratoarele de tip iepuras sunt apeciate pentru senzatiile multiple pe care le pot oferi atunci cand vine vorba de a stimula simultan clitorisul si vaginul.

Vibratoarelepentru punctul G se numara printre cele mai populare vibratoare de pe piata. Fiecare Vibrator pentru Punctul G este prevazut cu un cap ergonomic dispus in unghi perfect pentru a atinge Punctul G, oferind astfel o stimulare crescuta.

Vibratoarele de tip Fluture sau vibratoare Butterfly sunt prevazute cu o serie de chingi ajustabile. Aceste chingi permit fixarea dispozitivului in pozitie si ofera senzatii unice, fiind menite sa stimuleze clitorisul. Vibratoarele Fluture fac parte din categoria jucariilor sexuale, putand fi folosite atat de una singura cat si pentru jocurile in doi.

Ouale vibratoare sunt de asemenea jucarii care se pot folosi in mai multe feluri. Ele sunt concepute pentru a stimula clitorisul. In acealsi timp insa ele pot fi folosite pentru a stimula si zonele erogene, singura sau in doi. Denumirea lor provine de la desingul in forma de ou.

Vibratoarele pentru deget sunt mai mici si mai usor de folosit, chiar si de catre o incepatoare. Aceste mici jucarii se monteaza pe deget, acesta devenind un stimulator foarte vesel pentru clitoris sau alte zone sensibile la vibratii. Pentru un plus de placere, acestor mici aparate li se pot adauga accesorii precum urechi de iepuras pentru stimularea clitorisului; forme cu diverse onduleuri sau usor curbe, destinate stimulari punctului G sau chiar petnru a fi folosite pe partener.

Am lasat pentru la final doua categorii aparte de vibratoare, si anume vibratoarele mici si pe cele mari. Prima categorie cuprinde asadar acele vibratoare de dimensiuni mai mici, preferate in special de tinerele aflate la inceput in a experimenta placerile oferite de vibratii. Fiind mai mici, sunt mai usor de controlat, mai ales pentru stimularea clitorisului. Cu toate acestea, ele pot genera vibratii destul de intense, deci nu sunt de trecut cu vederea de nimeni.

 

 

Vibratoarele mari sunt de partea cealalta, mai potrivite persoanelor care au experimentat deja mai multe tipuri de aparate si acum doresc sa incerce ceva mai extrem. Aceste jucarii sunt destul de mari, atat ca lungime cat si in diametru, asa ca este bine sa se verifice dimensiunile inainte de cumparare.

Un secret este acela ca modelele de vibratoare mai subtiri ofera o senzatie mai intensa pentru ca actioneaza asupra unei zone limitate, mai bine delimitate – o terminatie nervoasa – in timp ce vibratoarele groase raspandesc vibratiile pe o suprafata mai mare si deci fara a se concentra asupra unei zone specifice.

 

Despre noi

Suntem un sex shop cu livrare easybox unde vei gasi ultimele tendinte din lumea erotixca si jucarii pentru adulti de cea mai buna calitate. Cu noi vei avea asigurate clipe orgasmice in dormitor iar livrarile sunt flexibile si discrete. In magazinul nostru erotic easybox poti gasi tot ce ti-ai dori, de la vibratioare si dildouri, pana la lubrifianti si lenjerie sexy.

Sex shop livrare easybox

Misiunea noastra este sa te ajutam sa ai momente pline de pasiune in dormitor. Suntem un sex shop cu livrare easybox care iti asigura discretie maxima la livrare si cele mai bune produse din domeniul erotic.

Magazin erotic easybox

Nu lasa rutina sa se instaureze in viata ta sexuala si intretine pasiunea din cuplu cumparand produse de la un magazin erotic easybox cu renume. La noi vei gasi o gama diversificata de jucarii sexuale pentru femei si barbati, preturi corecte si livrari rapide, flexibile si discrete.

Plăți securizate
Plăți securizate
Metode de plată
Metode de plată
Opțiuni de livrare
Opțiuni de livrare
anpc sol

Verificare vârstă

Vă rugăm să verificați că aveți vârsta legală pentru a vizita site-ul.

Ne pare rău, nu puteți vizita acest site

Delivery Time A line styled icon from Orion Icon Library. Helpline 24h A line styled icon from Orion Icon Library. Chats A line styled icon from Orion Icon Library. Rotate Left A line styled icon from Orion Icon Library. Giftbox A line styled icon from Orion Icon Library. Sun A line styled icon from Orion Icon Library. Paper Plane A line styled icon from Orion Icon Library.